te ngrenit

Bulimia – Çfarë e shkakton dhe cilat janë simptomat?

Bulimia është një çrregullim i të ngrënit. Kjo gjendje karakterizohet nga episode të pakontrolluara të ngrënies së tepërt dhe pasohet...

A Është Vërtetë i Dëmshëm Qëndrimi në Këmbë Gjatë Ngrënies?

Shumë njerëz mendojnë se të hash ushqim ndërkohë që qëndroni në këmbë nuk është diçka për të shqetësuar. Në fund...