nga AgroWeb më 5 May, 2022

A Duhet Larë Mishi i Pulës Përpara Gatimit

Hapi më i arsyeshëm përpara gatimit të mishit të pulës duket larja e tij në ujë të ftohtë e të bollshëm. Ky hap tingëllon i arsyeshëm kryesisht për shkak të shqetësimeve për pastërtinë dhe higjenën. Megjithatë, ekspertët e kuzhinës si dhe Qendra Për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve në Shtetet e Bashkuara kanë paralajmëruar se […]

nga AgroWeb më 8 April, 2021

Gjithçka Nuk Duhet Të Bëni Kur Keni Temperaturë Të Lartë

Temperatura e lartë mbi 37°C tregon gjithnjë që në organizmin e njeriut ka diçka që nuk shkon. Së fundmi, në listën e problemeve të ndryshme që manifestohen me temperaturë është shtuar edhe virusi COVID-19. Pavarësisht problemit apo infeksionit ka disa masa që secili prej nesh mund të marrë për të lehtësuar barrën e organizmit. Në […]