Temperatura e trupit

Si Të Ulni Temperaturën E Trupit Dhe Të Gjeni Lehtësim Në Këto Ditë Të Nxehta

Zakonisht, hipotalamusi dhe sistemi nervor e mbajnë trupin tuaj në një temperaturë të përshtatshme, por ka raste kur nxehtësia e...

Rreziqet e Shëndetit që Vijnë nga Netët e Nxehta – Si t’i Parandaloni

Kjo verë ka shënuar rekorde të temperaturave të larta përvëluese e të dëmshme për shëndetin. Vapa, sipas të dhënave ku...

Ushqimet Pikante për më Shumë Freski në Organizëm

Prej shekujsh njerëzimi i ka përdorur ushqimet pikante si një burim freskie. Nuk e lexuat gabim, pasi sipas ekspertëve sekreti...