nga AgroWeb më 22 November, 2022

Thyerja e Termometrit, Si të Hiqni Zhivën e Rrezikshme

Mërkuri është i vetmi metal që lëngëzohet në temperaturën e ambientit. Atë e gjejmë si pjesë të termometrit që shumë prej nesh e mbajmë akoma në shtëpi. Këto pajisje jo digjitale janë shumë të brishta dhe thyerja e tyre e ekspozon njeriun ndaj këtij metali të rrezikshëm. Lajmi i mirë është se trupi i njeriut […]

nga AgroWeb më 30 April, 2021

Cili Është Termometri Që Mat Më Saktë Temperaturën

Temperatura e lartë është pjesë e triazhit të simptomave të COVID-19 dhe matja e saj do të jetë një nga normat më të reja të shoqërisë sonë pas pandemisë. Pasja e termometrit të duhur në shtëpi apo në punë është shumë e rëndësishme. Na duhet të dimë, cili është më i miri, si duhet përdorur […]