testi i diabetit

Kujdesi që Duhet të Tregoni Kur Bëni Testin e Diabetit

Një nga testet e gjakut më të përdorshëm për diabetikët A1C ndonjëherë është i pa saktë në zbulimin e sëmundjes....

Duhet te Konsumoni apo Jo Ushqim Para Analizave?

Ka disa teste gjaku, ku nuk ju kërkohet të jeni esëll dhe ka të tjera që kërkojnë të mos konsumoni...