nga AgroWeb më 11 November, 2022

Goja E Thatë – Shkaqet Dhe Trajtimet Më Të Mira

Tharja e gojës mund të jetë një ndjesi torturuese, por çuditërisht është diçka e zakonshme. Rreth 22% e njerëzve në mbarë botën kanë gojë të thatë, dhe ju mund të jeni një ndër to. Në këtë artikull AgroWeb.org ju njeh me disa mënyra natyrale dhe disa këshilla që mund t’ju vijnë në ndihmë. Konsumoni më […]

nga AgroWeb më 7 September, 2022

Të Mos Pish Ujë – Shkaku Kryesor i Sëmundjeve Mbi të 50-tat – Çfarë Duhet të Bëni

Ekspertët paralajmërojnë se ndjesia e etjes zbehet ndjeshëm me kalimin e moshës. Në shumë raste, të rriturit nuk arrijnë ta perceptojnë nevojën e tyre për ujë dhe pijnë shumë pak ujë apo lëngje. Në momentin kur etja ‘thërret me zë të lartë’ organizmi i një të rrituri, e aq më shumë i një të moshuari […]

nga AgroWeb më 11 April, 2022

Tharja e Gojës – Si Ta Zgjidhni Me Kurat e Duhura Natyrale

Njeriu mund të përballet me tharjen e gojës në momentin që gjendrat e pështymës nuk funksionojnë mirë. Ky problem quhet kserostomia dhe shpesh mund të jetë një simptomë e një problemi më serioz mjekësor. Në këtë artikull të AgroWeb.org do të mësoni trajtimet më të mira kundër tharjes së gojës që mund t’i bëni lehtësisht […]