nga AgroWeb më 30 June, 2022

Llixhat e Bënjës së Përmetit – Shëruese për Reumatizmën, Stomakun, Lëkurën

Një nga arsyet kryesore përse nga viti në vit zona e Bënjës së Përmetit po njeh një frekuentim të gjerë vizitorësh jo vetëm nga i gjithë vendi por edhe jashtë tij janë burimet ujore termale. Vlerat e tyre kurative dhe shëruese të disa sëmundjeve çmohen si të jashtëzakonshme e madje shumë specialist i cilësojnë këto burime […]

nga AgroWeb më 28 April, 2022

Ujërat Termale Të Shqipërisë – Për Shërimin E Çdo Sëmundje

Shqipëria është e bekuar me të gjitha thesaret që natyra mund të ofrojë. Vargmale të larta e të hijshëm, lumenj të kulluar plot bukuri, bregdet të mrekullueshëm e çdo gjë tjetër që natyra me bujarinë e saj i jep njerëzimit. E në këtë aspekt, Shqipëria është edhe më e pasur se shumë vende rreth saj […]

nga AgroWeb më 13 July, 2021

Llixhat e Sarandoporit – Vaskat Natyrale Plot Vlera

Llixhat e Sarandoporit dhjetë minuta larg Leskovikut, janë populluar në fundjavë nga të rinj dhe turistë të ndryshëm. Për drejtorin e Agjencisë së Zonave të Mbrojturam Iljon Thanas kjo është një nga zonë me plot vlera turistike dhe kurative. “Janë dy burime të mëdha dhe 40 burime të vegjël me vlera kurative, peizazhin e bukur, […]