ullinjte shqiptare

Sallatë e Ftohtë Verore me Patate dhe Majdanoz – E Freskët me Vlera Ushqyese

Temperaturat e larta e largojnë paksa dëshirën e konsumimit të gatimeve të rënda dhe shumë të ngrohta. Të gjithë kthejnë...

Salca E Ullirit Me Shije Plot Aromë – Si Ta Përgatisni Në Shtëpi

Ulliri është padyshim një nga dhuratat më të çmuara të natyrës dhe Shqipëria është me fat për cilësinë e ullinjve....

Si Të Përgatisni Vajin E Shëndetshëm Të Ullirit Në Shtëpi

Vaji i ullirit është flori dhe nëse e bën në shtëpi vetë pa hile e mashtrime, është flori e shkuar...