ushqime per femijet

Sa Herë në Ditë Ndihen të Uritur Fëmijët?

Fëmijët ankohen se janë të uritur mesatarisht katër herë në ditë, ose gati 1,500 herë në vit. Sipas “The Sun”,...

6 Vakte Të Shëndetshme Që Fëmijët Mund T’i Marrin Me Vete Në Shkollë

Me kthimin në shkollë është koha për t’u rikthyer në hapat e përgatitjes dhe paketimit të drekës për fëmijët tuaj....