nga AgroWeb më 25 Nëntor, 2019

Për Shëndetin e Stomakut – Ushqimet Më Të Mira Dhe Më Të Rënda Acidike

Ruajtja e ekuilibrave të aciditetit dhe alkalinës në trup është thelbësore për shëndetin. Sipas studimeve, të cilave i referohet AgroWeb.org ushqimet acidike janë të dëmshme nëse njeriu e tepron me to. Matja e vlerës së pehashit të ushqimeve ose pijeve shërben për të përcaktuar nivelin e aciditetit ose alkalinës. Vlerat e pehashit variojnë nga 0 […]

nga AgroWeb më 6 Shtator, 2018

Dhëmbët e Ndjeshëm Nga të Ftohtat Dhe të Ngrohtat – Çfarë Duhet Të Bëni

Ngrënia e një akulloreje të frohtë ose pirja e një lëngu të akullt ndonjëherë shkakton dhimbje të forta të dhëmbëve. Studimet, të cilave u referohet AgroWeb.org, thonë se një e treta e të rriturve në këtë botë vuan nga ndjeshmëria e lartë e dhëmbëve. Lëngjet apo produktet e ftohta nuk janë të vetmit që nxisin […]