Ushqimet e ngrira

Gjethet e Rrushit – Kur Duhen Mbledhur dhe si Duhen Ruajtur për Gatim Gjatë Gjithë Vitit

Një nga gatimet më popullore dhe të preferuara në Shqipëri janë japrakët. Por gjethet e rrushit, përbërësi kryesor i tyre, nuk...

Tensioni i Lartë i Gjakut – Cilat Janë Ushqimet që e Rrisin më Tepër

Tensioni i lartë i gjakut mund të jetë shkatërrimtar për zemrën, trurin dhe veshkat. Përpos kësaj, tensioni i lartë i...

Ushqimet e Ngrira, Kur Është Koha për t’i Hedhur Në Kosh

Ngrirja është një mënyrë shumë efikase për të ruajtur perimet, zarzavatet, frutat e stinës për një përdorim më afat-gjatë. Megjithatë,...

Cilat Janë Më Të Mira, Frutat Dhe Perimet e Freskëta Apo Ato Të Ngrirat?

A e keni pyetur ndonjëherë veten nëse frutat dhe perimet e freskëta janë më të mira se ato të ngrirat?...