nga AgroWeb më 7 September, 2022

Bima Mjekësore që ju Duhet për Shëndetin e Stomakut dhe Trurit

Gjethet e mentes konsiderohen si një barishte aromatike për pije të caktuara ose për qetësimin e stomakut. Në të vërtetë, gjethet e mentes ofrojnë një pasuri të madhe vlerash, mineralesh, vitaminash dhe përfitimesh shëndetësore që shkojnë përtej qetësimit të stomakut. Studimet shkencore, të cilave u referohet AgroWeb.org,  kanë konfirmuar se gjethet e mentes përmirësojnë funksionet […]

nga AgroWeb më 19 July, 2021

Kura të Shpejta Natyrale Kundër Humbjes së Ndjenjave

Rënia e papritur e nivelit të oksigjenit në tru, shkakton një humbje të përkohshme të vetëdijes ose siç e njohim të fikëtit. Njerëzit mund të humbasin ndjenjat edhe si pasojë e një ekzaltimi të menjëhershëm, stresit, shokut, mungesës së ushqimit, dhimbjes, rënies së sheqerit apo atakut në zemër. Humbja e ndjenjave mund të ndodhë edhe […]

nga AgroWeb më 12 May, 2021

Pickimet e Grerëzave – Trajtimet Natyrale Dhe Mënyrat Si T’i Mbani Larg

Prej pickimit dhe panikut që përhapin, grerëzat janë shqetësuese për të mëdhenj dhe të vegjël. Për më tepër, ato përbëjnë një rrezik jete serioz për njerëzit që janë alergjikë ndaj pickimit të këtyre insekteve fluturuese. Përse Pickojnë Grerëzat? Grerëzat pickojnë në momentin që ndihen të kërcënuara. Ndryshe nga bletët, grerëzat mund të sulmojnë viktimën e […]