Vaktet e shëndetshme

Mëngjesi – Tri Rregullat e Arta për Rënien në Peshë

Një nga mënyrat më të mira për të bërë një ndryshim rrënjësor në stilin e jetesës, është ngrënia e një...

9 Ushqime të Shëndetshme që Mund të Konsumoni pas Orës 8 të Darkës

Të gjithë e kemi përjetuar atë ndjenjën e urisë gjatë orëve të vona të natës. Fatkeqësisht, të ngrënit vonë shpesh...

Përse është i domosdoshëm konsumi i proteinave në mëngjes?

Trupit i duhet më shumë kohë për të zbërthyer proteinat dhe prandaj një mëngjes i pasur me proteina mund t’ju...

A Duhet t’i Konsumoni të Gjitha Vaktet kur Vuani nga Diabeti

Niveli i lartë i sheqerit në gjak është një simptomë problematike e sëmundjes së diabetit. Kjo gjendje mund t’ju shkaktojë...