Vitamina H

Biotina, Vitamina e Panjohur që Rigjallëron Organizmin

Biotina është një vitaminë që tretet në ujë. Ajo është pjesë e kompleksit të vitaminave B dhe ndryshe njihet si...

Vitamina B7 për Zemrën dhe Trurin – Produktet ku Gjendet

Vitamina B7 njihet ndryshe si biotinë, ajo luan një rol kryesor në konvertimin e ushqimit në energji për trupin. Kjo vitaminë...