vlera per organizmin

Si të Përgatisni Fare Thjeshtë Lëngun e Ftoit?

Ftonjtë janë frutat e lashtësisë, të ndërlidhura botanikisht me dardhët dhe mollët. Ky frut rritet kryesisht në zonat me klimë...

Barbunja me Mish dhe Patate – Për një Drekë të Ngrohtë dhe Plot Vlera

Barbunjat apo siç njihen ndryshe mashurkat, janë një nga perimet me përmbajtje të lartë të hekurit. Ato këshillohen të përdoren...

Qershitë E Thara – 9 Përfitimet Shëndetësore Që Duhet Të Dini

Ky frut është një përzierje e jashtëzakonshme e aromës dhe shijes së ëmbël me vlera të shumta ushqyese. Të klasifikuara...