vlerat e turshise

Turshi me Shumë Perime Gati në Vetëm 10 Minuta

Turshitë janë fare mirë të njohura për shijen e tyre të veçantë dhe shumë të preferuara gjatë gjithë vitit. Tradicionale,...

Speca të Pjekur Turshi – Si t’i Përgatisni Plot Shije në Shtëpi

Në këtë kohë tregjet mbushen plotë me speca gogozhare dhe nga ata që shumica i njohin me emrin; speca kapi....

Lëngu i Turshisë – Përfitimet Direkte në Organizëm

Lëngu i turshisë është i preferuari i atyre që merren me aktivitet sportiv dhe fizik. Deri pak kohë më parë,...