xhenxherfil

Qitro, Xhenxhefil dhe Turmerik – Kura për Tretjen dhe Djegie të Yndyrnave

Freskia, shija dhe aroma fantastike, janë vetëm disa nga karakteristikat e këtij lëngu kaq të veçantë. Përbërësit në këtë recetë...

Receta 5 Minutëshe me Xhenxhefil për Simptomat e Gripit Sezonal

Xhenxhefili është i mbushur me antioksidantë, që ndihmojnë në shërimin e sëmundjeve sezonale për shkak të vetive anti-inflamatore dhe antibakteriale...