nga AgroWeb më 5 July, 2022

A Është Vërtetë I Dëmshëm Qëndrimi Në Këmbë Gjatë Ngrënies?

Shumë njerëz mendojnë se të hash ushqim ndërkohë që qëndroni në këmbë nuk është diçka për të shqetësuar. Në fund të fundit, shumë persona e shohin si një mënyrë për të qenë më aktivë dhe për të bërë edhe më tepër hapa. Por a ndikon kjo mënyrë të ngrëni në procesin e tretjes së ushqimit? […]

nga AgroWeb më 21 February, 2022

Si Të Humbisni Peshë Duke Ngrënë 5-6 Herë Në Ditë

Humbja e peshës vjen nga menaxhimi i kalorive që konsumoni gjatë ditës. Vetëm në një kilogram të vetëm të peshës trupore gjenden 3500 kalori. Një deficit në kalori prej afro 500 kalorish në ditë do të rezultojnë në një humbjen e një kg të peshës në javë. Ngrënia e vakteve të shpeshta gjatë ditës është […]