Adoleshenca

Depresioni Nuk Njeh Moshë – Ja Shenjat që Duhen Dalluar

Depresioni është një sëmundje që nuk pyet për moshë. Ata që preken e fshehin. Ndaj është jetësore që të gjithë...

Pse Është i Rëndësishëm Ushqimi i Shëndetshëm Për Adoleshentët – Grupet Ushqimore Thelbësore

Adoleshenca përkufizohet si periudha midis moshës 10-19 vjeç, ku trupi kalon një zhvillim të shpejtë dhe ndryshime të mëdha. Gjatësia,...