Alzheimeri

Shëndeti i Zemrës Rrezikohet nga Vapa e Madhe – Çfarë Duhet të Keni Kujdes

Luhatjet e motit duket se kanë përfunduar duke i lënë vendin temperaturave përvëluese. Këto temperatura janë më të papërballueshme sidomos...

A Mbron Kafeja Shëndetin e Trurit – Mësoni Gjithçka Duhet të Dini

Të dhënat e Institutit të Statistikave dhe Doganave tregojnë se një shqiptar konsumon përafërsisht 3.1 kg kafe në vit. Ndërkohë,...

Pija Që Premton Në Uljen e Rrezikut Të Alzheimer – Çfarë Tregon Studimi i Ri?

Ju tashmë mund të jeni të vetëdijshëm për faktin se sëmundja e Alzheimerit ndikon si në funksionet njohëse ashtu edhe...