nga AgroWeb më 12 April, 2022

Kombinimi i Këtyre Frutave Është i Dëmshëm – Zbuloni Listën E Plotë

Frutat dhe perimet kombinohen rëndom në pjata nga më të ndryshmet me pretendimin se i bëjnë mirë shëndetit. Megjithatë, të dhënat ku bazohet AgroWeb.org, thonë se frutat dhe perimet nuk duhen konsumuar bashkë, madje sipas udhëzimeve edhe frutat duhen ngrënë veçmas. Kombinimet Më Të Rrezikshme Të Frutave Mësoni në  AgroWeb.org se cilat janë ndër kombinimet […]

nga AgroWeb më 28 September, 2021

Ujë me Ananas – Një Mrekulli Për Shëndetin

Trupi i njeriut përbëhet nga 60% ujë, prandaj në mënyrë që të mbështesni të gjitha proceset që ndodhin në trup, ju duhet të konsumoni shumë ujë gjatë ditës. Për ta bërë më të lehtë konsumin e ujit, ju mund të luani me shijen e tij. Duke përftuar kështu një pije të shijshme dhe natyrale, që […]