nga AgroWeb më 4 May, 2022

5 Mënyra të Thjeshta si të Humbisni Dhjamin Rreth Belit

Të humbasësh kilogramët e tepërt nuk është gjithnjë një mision shumë i thjeshtë prandaj ekspertët gjejnë mënyra të reja për ta arritur këtë. Vështirësia më e madhe është largimi i dhjamit në zonën rreth barkut dhe belit e për këtë do të flasim edhe në këtë artikull. AgroWeb.org ju tregon 5 mënyra efikase të cilat […]

nga AgroWeb më 14 April, 2022

Shtatë Llojet e Dhimbjes Së Stomakut – Kur Duhet të Shqetësoheni?

Krizat apo fryrja janë vetëm disa nga llojet e ndryshme të dhimbjeve të stomakut. Por çfarë kuptimi kanë dhe kur duhet të shqetësoheni? “Zorrët janë një pjesë e rëndësishme e trupit të njeriut dhe lidhen ndjeshëm me sëmundjet e përgjithshme dhe me shëndetin. Sidoqoftë shumë njerëz e durojnë dhimbjen, sepse mendojnë se këto janë të […]

nga AgroWeb më 8 March, 2022

Çfarë të Konsumoni për Bel më të Hollë?

Një nga vendet më problematike ku mund të shtoni në peshë është pikërisht zona e barkut apo belit. Kjo për shkak se dhjami i tepërt në këtë zonë mund të shkaktojë probleme me organet duke ju shfaqur sëmundje të ndryshme. Dhjami rreth barkut është shkaktar i sëmundjeve si diabeti, problemet me zemrën, stomakun dhe presion […]

nga AgroWeb më 30 December, 2021

Pija e Përditëshme Që Ju Fryn Barkun dhe Dëmton Shëndetin

Nëse doni të humbini në peshë dhe e shihni të pamundur pavarësisht përpjekeve, shkaku mund të jetë më i fshehur nga sa mendoni. Në përgjithësi ato që ndikojnë ngushtë peshën janë ushqimet që konsumoni çdo ditë. E pikërisht për një produkt nga lista ushqimore ose më saktë një pije që mund të mos jeni duke […]