nga AgroWeb më 11 November, 2022

Këshillat Më Të Mira Për Rritjen e Erëzave Brenda Kuzhinës Tuaj

Vendosja e disa vazove me barishte të ndryshme pranë dritares së kuzhinës sjell natyrën në ambiente të mbyllura, e gjithashtu shije të freskët për çdo gjë që gatuani. Nuk ka gjë më të mirë se freskia në pjatat që përgatisni, dhe barishtet arrijnë të gjallërojnë edhe gatimin më të zakonshëm. Ju mund të filloni duke […]

nga AgroWeb më 20 October, 2022

5 Këshilla Kopshtarie Për Kujdesin Gjatë Vjeshtës Dhe Për Muajt e Ardhshëm

Kujdesi për bimët duhet të jetë përgjatë gjithë vitit, veçanërisht në periudhat më të ashpra të tij. Që kopështi juaj të lulëzojë në mënyrën më të mirë gjatë verës, ju duhet të filloni kujdesin në sezonin e vjeshtës. Gjithashtu ju duhet të tregoni kujdes për të edhe në këtë periudhë ku ndodhemi, sepse nuk kërkon […]

nga AgroWeb më 6 May, 2022

5 Bimët Më Të Vështira Për T’u Rritur Në Kopësht

Ka disa bimë zbukuruese e madje edhe disa perime të zakonshme që do të donim t’i kishim në kopshtet tona. Por pas disa ditësh, fillojmë të kuptojmë se disa prej tyre nuk janë aq të lehta për t’u rritur, prandaj ka pak gjasa t’i shihni nëpër oborre. Përpara se të filloni me rritjen e tyre […]

nga AgroWeb më 28 January, 2022

Cila Mes Brymës dhe Ngrirjes Dëmton Më Shumë Lulet?

Stina e dimrit sjell ndryshime ekstreme të motit që prek edhe bimët e kopshtit tuaj. Dhe kur bëhet fjalë për bimët ju shpesh mund të keni dëgjuar fjalët “brymë” dhe “ngrirje”. AgroWeb.org ju fton të mësoni në këtë artikull ndryshimin midis tyre në mënyrë që të jeni gati për ditët e ftohta të stinës. Cili […]