nga AgroWeb më 14 October, 2022

Rënia e Flokëve në Vjeshtë – Vitaminat dhe Mineralet që Ju Vijnë në Ndihmë

Flokët bien më shumë në vjeshtë dhe kjo është shumë e vërtetë e deri diku normale. Megjithatë kjo nuk do të thotë që kjo eksperiencë është e këndshme apo se nuk duhet të bëni asgjë për ta ndalur. Vjeshta fillon që me 1 Shtatorin e zgjat deri në 30 Nëntor, e në të gjithë këtë […]

nga AgroWeb më 13 May, 2022

Shkëlqimi i Bamjes së Kuqe – Vlerat e Varietetit

Fermerët shqiptarë kanë nisur të eksperimentojnë me kultivimin e një varieteti të veçantë të bamjes së kuqe. Kjo perime e veçantë në ngjyrë por e njohur për vlerat shëndetsore po rritet në sasi të kufizuara duke plotësuar së pari nevojat e disa restoranteve të njohur në kryeqytet. Së shpejti, pritet që bamja e kuqe të […]