nga AgroWeb më 12 September, 2022

Byrek i Hapur me Gjizë – Shija që Duhet të Provoni

Nëse do të egzistonin tortat e kripura ato pa dyshim që do t’i ngjanin bzreqeve të hapur të cilët vendi ynë i ka edhe në traditë. Quhet byrek i hapur, i zbuluar ose Lakuriq sipas zonës së Shkodrës dhe ka një shije vërtetë të veçantë që duhet provuar. Përgatitja e tij nuk është fare e […]

nga AgroWeb më 1 April, 2022

Byrek I Hapur Me Spinaq Dhe Qepë Të Njoma

Byreku është një gatim i perferuar pothuajse për të gjithë ne. Ai mund të përgatitet me një larmi produktesh duke filluar nga qumështi, djathi, gjiza, qepët e domatet, preshi e deri tek mishi. Një ndër më të shëndetshmit edhe me plot shije është byreku me spinaq, i cili ka jo vetëm një shije unike, por […]