caj rozmarine

Trajtimi me Rozmarinë për të Parandaluar Thinjat – Si ta Përgatisni

Pa dyshim një nga erëzat më të preferuara e aromatike të të gjithë kuzhinës. Rozmarina plot aromë, shije e shëndet...

Bimët Mjekësore që Pastrojnë Stomakun dhe Pankreasin – Si t’i Përdorni

Cilësia e jetës varet nga funksioni tepër i përpiktë i trupit dhe organeve. Por kjo nuk është gjithmonë e lehtë....

Një Çaj Rozmarine Për Të Ngrohur Zemrën dhe Mendjen Para Gjumit

Historia e çajit të rozmarinës është po aq e lashtë sa vetë bima. Kjo barishte është përdorur që në lashtësi...