nga AgroWeb më 22 December, 2021

Si Të Dekoroni Pemën E Festave Në 3 Hapa Të Thjeshtë

Dekorimi i pemës gjatë periudhës së festave të fundvitit është një traditë që ndiqet nga shumë familje në mbarë botën. Elementet kryesorë që përdoren për dekor janë dritat, topat, shiritat dhe stoli të ndryshme që njihen nga të gjithë. Por kur bëhet fjalë për krijimin e një peme që shpreh stil dhe personalitet opsionet janë […]

nga AgroWeb më 10 December, 2021

Si Të Mbillni Shegën Krejt Lehtë Në Ballkon Dhe Shtëpi

Shegët janë një frut me një paraqitje shumë të hijshme dhe pemët shtatshkurtra të tyre mund të transformohen në një dekor mjaft të këndshëm për shtëpinë tuaj. Pema e shegës mund të arrijë në një lartësi deri në 90 centimetra ndërkohë që gjethnaja e saj arrin të marrë edhe një formë rrethore të bukur. Shegët […]