nga AgroWeb më 6 July, 2022

Pija Më E Mirë Për Veshkat Tuaja – Çfarë Tregojnë Zbulimet E Reja

Veshkat jo vetëm që largojnë mbetjet nga trupi, por ato gjithashtu balancojnë lëngjet e trupit, lëshojnë hormone që rregullojnë presionin e gjakut, kontrollojnë prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut etj. Kjo është arsyeja pse kujdesi për trupin tuaj, përfshirë veshkat, është një domosdoshmëri për një shëndet optimal. Kontrolli i ushqimeve dhe pijeve që fusni […]

nga AgroWeb më 30 March, 2021

Studimi i mjekut të QSUT: Kujdesi që duhet të tregojnë personat që vuajnë nga veshkat

Sars Cov 2, virusi më vrastar i 100 viteve të fundit, nuk godet vetëm mushkërinë siç është krijuar ideja në popullatën e gjerë. Studimet e kryera gjatë vitit të parë pandemik dhe në vijim dëshmojnë se virusi godet me të njëjtën forcë si mushkërinë, veshkën apo trurin. Doktor Ahmet Duraku, mjek nefrolog në Spitalin Universitar […]