dhimbja e shpines

Shqetësimet e Shpinës – Pse ndodhin dhe Cilat janë Zgjidhjet Natyrale

Shtylla kurrizore mban peshën e gjithë trupit dhe mundëson lëvizjen. 60 deri 80% të njerëzve një herë gjatë jetës mund...

3 Ushtrime për Dhimbjen e Shpinës që Mund t’i Bëni në Shtëpi

Shumë aktivitete të përditshme mund të çojnë në dhimbje shpine, duke filluar nga qëndrimi ulur për orë të gjata e...

Këmbët me hark të lartë, çfarë këpucësh ju duhen?

Këmbët vijnë në të gjitha format dhe madhësitë. Ashtu si gjatësia dhe gjerësia mund të ndryshojnë, edhe lartësia e harqeve...

Dhimbja pa Shkak e Trupit – Çfarë Ndihmon Për Ta Mbajtur Nën Kontroll

Fibromialgjia nuk është sëmundje por është një çrregullim jo-inflamator i cili përcillet me lodhje dhe dhimbje kronike të trupit. Edhe...

Pse Dhimbja E Shpinës Përkeqsohet Me Kalimin e Moshës – Çfarë Mund Të Bëni

Dhimbja e shpinës është ndër ankesat më tipike që vijnë me kalimin e moshës. Edhe pse nuk mund të parandalohet...