Dhimbja

Sheqeri – Si ta Përdorni për Mbylljen e Plagëve

Gjyshet shqiptare e kanë gjithmonë një këshillë holistike për çdo problem shëndetësor. Për të djegurat, rekomandojnë gjizën, për dhimbjet e...

A Mund të Zëvendësohet Ibuprofeni me Ushqime? Lista e Produkteve Antinflamatore

Ndërsa disa ushqime mund të kenë veti natyrale anti-inflamatore, ato nuk janë zëvendësues për ibuprofenin kur bëhet fjalë për trajtimin...

4 Përgjigje për Dhimbjen e Papritur të Gjurit – Si të Dalloni Rastet Problematike

Gjunjtë bëjnë një punë të rëndësishme. Falë tyre ne ecim, vrapojmë, ngjitemi në shkallë, çohemi nga karrigia e të tjerë....

Ushqimet qe Duhet te Hani Nëse Keni Dhimbje Nyjesh

Trupi i njeriut mund të themi që është një shumësi nyjesh që ndihmojnë lëvizjen dhe kryerjen e funksioneve normale të...