Duhanpirja pasive

Pse Duhanpirja Pasive Rrit Mundësinë e Atakut në Zemër

Duhanpirja pasive ka të bëjë me kontaktin indirekt me tymin e një cigareje të ndezur nga një duhanpirës pranë jush....

Çfarë Është Duhanpirja Tretësore Dhe Pse Është Një Shqetësim Në Rritje

Duhanpirja tretësore ka të bëjë me mbetjet e nikotinës dhe kimikateve të tjera të tymit, në sipërfaqe të ndryshme. Njerëzit...