nga AgroWeb më 5 October, 2021

Përse Nuk Duhet Të Bëni Dush Në Darkë – Problemet me Shëndetin

Është shumë mirë të shtrihesh në shtrat i/e pastër pas një dushi të ngrohtë. Por nga pikëpamja mjekësore, larja para gjumit nuk është mënyra më e mirë për të mbyllur një ditë të gjatë. Në fakt, ky zakon në dukje i shëndetshëm, mund të bëjë më shumë dëm sesa mirë. “Bright Side” tregon pse dushi […]

nga AgroWeb më 19 August, 2020

COVID-19, A Duhet Ta Lajmë Trupin Aq Shpesh Sa Duart?

Karantina si pasojë e COVID-19 na ka bërë të kuptojmë që asnjë rregull apo etiketë sjelljeje dhe ndërveprimi nuk vlen më, as i përket qëndrimit brenda shtëpisë sigurisht. Tani shumë njerëz marrin pjesë në mbledhje me pizhama, mëngjesin e hanë kur të duan, këndojnë, kërcejnë, punojnë nga shtëpia, blejnë nga shtëpia, duke mos iu përmbajtur […]