Dushi

Çfarë Ndodh Kur Nuk Pastroni Dushin? – Faktorët që ju Rrezikojnë Shëndetin.

Edhe pse dushi është një vend i këndshëm ku lagroni papastërtitë e grumbulluara gjatë ditës, nëse nuk pastrohet rregullisht ai mund...

Si të Krijoni një Pastrues Natyral për Banjën dhe Dushin?

Ju nuk keni pse të përdorni kimikate sintetike dhe të dëmshme për të larguar papastërtitë nga banja dhe dushi. Pastruesit...

Gabimet E Zakonshme Që Bëni Gjatë Dushit – Dëmet Që Shkaktojnë

Dushi i shpeshtë apo mos ndërrimi i peshqirwve për një kohë të gjatë mund të sjellin shqetësime të ndryshme për...

Vera e Nxehtë, sa Herë në Ditë Duhet të Bëjmë Dush

Temperaturat e nxehta janë të mundimshme. Njeriu djersin dhe lodhet më shumë gjatë verës si pasojë e këtyre temperaturave. Dushi...

Këto Gjëra nuk Duhet t’i Bëni Kurrë Pasi Keni Ngrënë

Ngrënia e një dreke apo darke me familjen dhe shoqërinë, shpesh kthehet në një gosti që nuk ka fund. Ka...

A Është Vërtetë E Nevojshme Që Fëmija Juaj Të Lahet Çdo Ditë?

Banja ose dushi i përditshëm mund të jetë rutinë për shumë prej jush. Por a është vërtet e nevojshme kjo...