nga AgroWeb më 22 July, 2022

6 Sekretet që ju Ndihmojnë të Digjni sa më Shumë Kalori Gjatë Ecjes

Nëse keni vendosur të digjni më shumë kalori dhe të tonifikoni trupin tuaj në 2022-in, mos harroni ta bëni ecjen pjesë të planit tuaj. Ecja është një opsion ideal për sa i përket kryerjes së një aktiviteti fizik sepse nuk kërkon aftësi të specializuara dhe të gjithë dinë të ecin. Akti i ecjes është kryesisht […]

nga AgroWeb më 13 May, 2022

Studimi: Një Orë Vrap Apo Ecje, Shton Shtatë Orë Jetë

Vrapi është një nga aktivitetet më të preferuara dhe më të ushtruara fizike në botë. Ky aktivitet ka një ndikim domethënës në jetëgjatësinë e njeriut. Njerëzit që vrapojnë janë 25-40 përqind më pak të rrezikuar nga vdekshmëria e hershme dhe jetojnë të paktën 3 vjet më shumë se njerëzit që nuk vrapojnë. Një studim i […]