nga AgroWeb më 4 April, 2022

Si Të Mësosh Veten Që Të Zgjohesh Herët në Mëngjes

Për disa njerëz, zgjimi herët mbetet një veprim i vështirë dhe sfidues, madje ngjan si ndëshkim. Megjithatë, ekspertët  thonë se njerëzit që zgjohen herët kanë shumë avantazhe. Ata rekomandojnë disa mënyra shumë të veçanta të cilat do t’ju ndihmojnë të zgjoheni herët çdo mëngjes e të shijoni ditët tuaja të plota. Njerëzit që zgjohen herët […]

nga AgroWeb më 22 April, 2020

Përse Janë Shtuar Ëndrrat e Frikshme Gjatë Karantinës

Nëse po sheh shumë ëndrra të frikshme këto kohë aspak të lehta, nuk je i/e vetëm. Së fundmi, e gjithë bota është në një ëndërr të frikshme. Ëndrrat e këqija që po shohin mijëra njerëz në botë gjithnjë e më shumë po shfaqen për një arsye. Të kuptohemi drejt, ato na përndjekin gjithmonë, por në […]