nga AgroWeb më 13 September, 2022

Përse Duhet të Gatuani në Tenxhere Qeramike?

Enët e gatimit prej qeramike janë një alternativë e mirë kundrejtë tenxhereve dhe tiganëve të zakonshëm. Tenxheret e gatimit prej qeramike ofrojnë përfitime dhe lehtësira të shumta për amvisat. AgroWeb.org në këtë artikull ju njeh me një listë ku përfshihen cilësitë dhe përfititmet nga përdorimi i tyre. Nuk përmbajnë lëndë të rrezikshme për organizmin Tenxheret […]

nga AgroWeb më 11 March, 2022

Për Shëndetin Tuaj – Kur Është Koha Që Të Ndërroni Tiganin E Vjetër

Në larminë e tenxhereve dhe tiganëve që akumulohen rregullisht në kuzhinë, shqetësimet për cilësinë dhe sigurinë ushqimore, humbasin pa dashje rëndësinë. Megjithatë, për hir të shëndetit, njeriu duhet të tregojë kujdes edhe për gjendjen e pajisjeve të përdorura në kuzhinë. Në këtë artikull të AgroWeb.org do të mësoni më shumë për kohën kur duhet të […]