Fasule Pllaqi

Tavë me Fasule Pllaqi dhe Spinaq – Receta e Thjeshtë Plot Vlera

Nëse po kërkoni një ushqim që i ka të gjitha fasulet pa dyshim që futen në këtë kategori. Të pasura...

Fasule Pllaqi të Furrës – Shija e Ngrohtë e Tryezës Shqiptare

Pa dyshim fasulet mbeten ndër gjellët më të preferuara të shqiptarëve. Sidomos tani të dimër, një pjatë e ngrohtë me...