fibrilacioni atrial

Fibrilacioni Atrial – Çfarë Është dhe si Mund ta Menaxhoni

Fibrilacioni atrial (FA) është aritmia më e shpeshtë e zemrës, prek 2-4% të të rriturve ose 2% të popullatës. Është...

Fibrilacioni Atrial – Cilët Janë Shkaktarët Dhe Si Mund Ta Parandaloni

Fibrilacioni atrial (FA) është aritmia e shpeshtë e zemrës, që prek reth 2-4% të popullatës. Është një çrregullim i ritmit...