nga AgroWeb më 16 Gusht, 2019

Biskota me Fiq të Freskët – Receta Më e Ëmbël e Stinës

Frutat më të njohura të verës pa dyshim që janë disa, pasi kjo stinë është e pasur me plot shije, aromë dhe shëndet të mirë nga natyra. Megjithatë nën këtë mori zgjedhjesh në recetën e sotme AgroWeb.org ju sugjeron që përdorni fiqtë. Këto fruta të vogla, të ëmbla të verës janë të pasura me kalium, […]

nga AgroWeb më 7 Maj, 2019

Fiqtë e Rinj – Receta e Glikosë së Rrallë  

Në tregjet me prodhime vendase vëmendjen ta tërheqin menjëherë arkat me fiqtë e rinj të sapo mbledhur. Vërtetë ende të papjekur plotësisht, pa ëmblësinë dhe butësinë e tyre klasike, fiqtë e rinj, jeshilë në ngjyrë e pak të fortë nuk janë në kohën për t’i shijuar si fruta por ama është diçka tjetër që i […]