fizioterapi

Pse Terapia Me Kupa Rekomandohet nga Ekspertët e Shëndetit

Në fushën e mjekësisë alternative dhe fizioterapisë, terapia me kupa është një metodë që ka tërhequr vëmendjen për shkak të...

Pse Terapia Manuale Është e Rëndësishme për Personat me Artrit

Artriti është një gjendje inflamatore që prek nyjet, shkaktuar nga një gamë e gjerë faktorësh si mosha, trashëgimia, dhe dëmtimet...

Më Shumë Dashuri për Veten. Xhesika Gjonaj: Pse Fizioterapia Duhet Përfshirë në Përditshmëri

Një udhëtim që mund ta nisni në çdo kohë është pa dyshim ai drejt jetesës së shëndetshme. Ushqim më i...

Vuani nga Dhimbjet Kronike? Si ju Ndihmon Fizioterapia

Rreth 20.4% e të rriturve në të gjithë botën u prekën nga ndonjë lloj i dhimbjes kronike vetëm përgjatë vitit...