floket

Si Të Përdorni Stiluesit Me Nxehtësi Pa Dëmtuar Flokët Tuaj

Falë shpikjes së stiluesëve të flokëve me nxehtësi, ju nuk keni më nevojë të luftoni para pasqyrës me një furçë...

Çfarë është Shampoja e Thatë – Përdorimi dhe Efektet tek Flokët dhe Skalpi

Kur flokët kanë nevojë për një dush, por nuk keni kohë për këtë, shampoja e thatë është një zgjidhje e...

Ushqimi Më i Mirë Që Ndalon Rënien e Flokëve Dhe U Jep Atyre Shëndet

Humbja e flokëve mund të jetë e vështirë për të parandaluar ose menaxhuar, prandaj shpesh është një moment dëshpërues për...

Aminoacidet Thelbësore për Organizëm të Shëndetshëm

Aminoacidet janë përbërësit themelorë të proteinave, një ndër lëndët më të rëndësishme ushqyese për trupin e njeriut. Sinteza e hormoneve,...

A Është E Dëmshme Të Shkulësh Fijet E Thinjura Të Flokëve?

Ndërsa rriteni mund të filloni të vini re disa fije të bardha që mbijnë aty-këtu. Edhe pse këputja e tyre...

A Është E Dëmshme T’i Krihni Flokët Kur Janë Ende Të Lagur?

Nuk ka ndjenjë më të mirë sesa të kaloni nëpër flokë një krehër. Mund të duket sikur jeni në një...