fruta perime

12,000 tonë fruta dhe perime me vlerë 6.4 miliardë lekë u eksportuan në 6 muaj

Pavarësisht situatës së krijuar nga COVID-19 eksportet e bujqësisë në vendin tonë u rritën me 11.6%. Shifrat e bëra publike...

Shije Shqipërie në Tregun Evropian – Biznesi i Agropërpunimit të Fruta-Perimeve Një Sukses

Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Eduart Shalsi vizitoi një nga bizneset e fruta-perimeve në Lushnjë. Shalsi thotë se...

Rriten Çmimet e Ushqimeve dhe Produkteve Bazë

Muaji maj ka shënuar një rritje të përgjithshme të çmimeve në vend. Inflacioni, që mat ndryshimin vjetor të një shporte...

Fermerët Punojnë Për Të Furnizuar Tregun Me Fruta – Perime Të Freskëta

Qendrat e grumbullimit bujqësor, në Lushnjë dhe Fier, po vazhdojnë normalisht furnizimin e tregjeve të vendit me produkte të freskëta...