gatimi i makaronave

Makarona me Borzilok – Receta e Thjeshtë Për Një Shije Fantastike

Është e vërtetë që kjo pjatë përgatitet me një thjeshtësi të madhe, por shija dhe aroma e saj është e...

7 Sekrete Për Përgatitjen E Makaronave Në Mënyrën E Duhur

Për shumicën e njerëzve, gatimi i makaronave nuk është aspak i vështirë. Ju thjesht i hidhni në ujë të valë...