gjalpi i arrave

Gjalpi i Arrorëve – Mrekullia e Shëndetit të Mirë

E kemi dëgjuar shpesh. Gjalpi është i dëmshëm, veçanërisht për shkak të niveleve të larta të kolesterolit. Së fundmi, një...

Mrekullia e gjalpit organik të arrorëve dhe farave

E kemi dëgjuar shpesh. Gjalpi është i dëmshëm, veçanërisht për shkak të niveleve të larta të kolesterolit. A vlen e...