gjendje psikologjike

Tensioni i Lartë – Ja Faktorët Emocionalë dhe Psikologjikë që Nxisin Rritjen

Për ekspertët origjina e tensionit të lartë apo hipertensionit arterior lidhet me shumë faktorë emocional, për më tepër me një...

Psikologia Frashëri: Koha në rrjetet sociale i kufizon fëmijët në marrëdhëniet reale

Psikologia, Eneida Frashëri tha për Euronews Albania se koha që fëmijët kalojnë në rrjetet sociale i kufizon ata në ndërveprimin...

Psikiatri apelon kujdes psikologjik për personelin shëndetësor gjatë pandemisë

Neli Demi, mjek pskiatër tha për Euronews Albania se përveç ekspozimit të madh që mjekët e vijës së parë kanë...