gjumi dhe shendeti

A Është e Dëmshme Është të Flesh me TV Ndezur?

Kur bëhet fjalë për zakonet e të fjeturit, ka disa njerëz që flenë me televizor të ndezur por ka edhe...

A Ndihmon Vërtet Gjumi Në Zgjidhjen E Problemeve Tuaja?

Kjo këshillë që shpesh prindërit na jepnin kur ishim të vegjël, thuhej me dashuri por edhe për qëllime të mira....