gjumi i nates

Ushqimet që Nuk Duhet të Hani Para se të Flini

Gjumi i natës konsiderohet si i “shenjtë” si nga shkenca dhe pa dyshim nga shumica e njerëzve. Nevoja fiziologjike për...

Zbuloni Shtatë Arsyet Pse Zgjoheni të Lodhur Nga Gjumi i Natës

Gjumi është një proçes që ndihmon automatikisht çlodhjen e trupit dhe trupit. Ky proçes rigjenerimi mendor dhe fizik zgjat mesatarisht...

Sëmundjet Serioze që Mund të Shkaktojë Gërhitja Gjatë Natës

Zhurma karakteristike që një person lëshon kur rrugët e tij të frymëmarrjes bllokohen gjatë gjumit quhet gërhitje. Gërhitja është një...

Katër Arsye Përse Nuk Ju Zë Gjumi Natën – Këshilla Si Të Flini Më Mirë

Mund të këtë një mori arsyesh se përse nuk ju zë gjumi gjatë natës. Arsye të cilat fillojnë që nga...

A Ndihmon Vërtet Gjumi Në Zgjidhjen E Problemeve Tuaja?

Kjo këshillë që shpesh prindërit na jepnin kur ishim të vegjël, thuhej me dashuri por edhe për qëllime të mira....