Goja

Goja e Thatë – Shkaqet dhe Trajtimet më të Mira

Tharja e gojës mund të jetë një ndjesi torturuese, por çuditërisht është diçka e zakonshme. Rreth 22% e njerëzve në...

Aroma e Ushqimit – Mësoni Rreziqet për Shëndetin nga Humbja e Nuhatjes

Një studim i ri i kryer nga ekspertë amerikanë, shpjegon se humbja e shijes në gojë ndodh për shkak të...