Golem

Një Destinacion i Përsosur për Evente dhe Konferenca: Diamma Resort Conference & Spa

E projektuar me një stil modern dhe të sofistikuar, Diamma Resort nuk ofron vetëm një ambient të këndshëm hotelerie, por...

Një Fundjavë në Zemër të Qetësisë: Diamma Conference Resort & Spa

Në bregdetin e mahnitshëm të Durrësit, ku deti Adriatik puth rërën e artë dhe pishat ofrojnë një freski të pashembullt,...