Gripi Spanjoll

Fakte Dhe Pikëpyetje Për Një Valë Të Dytë Të COVID-19 Në Vjeshtë

Kur vjen puna tek epidemitë, historia na ka treguar se ato rikthehen gjithmonë në një valë të dytë, më të...

Distancimi Fizik Mund Të Jetë I Nevojshëm Për Muaj Të Tërë

Distancimi fizik dhe vetë-izolimi është metoda më e mirë për të ulur kurbën e infeksionit nga COVID-19, thonë ekspertët. Në...